Limba română, întrebare adresată de flturemare, 9 ani în urmă

ma ajutati si pe mine ??? dati-mi va rog povestirea la domnul goe sau vizita, sau una dintre astea doua va rog! dau cel mai bun raspuns celui care ma ajuta cel mai mult adica la amndoua! sau  macar una!

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de porecla7
14
                  In dimineata de 10  mai D-l Goe si mama mare , mamitica si tanti Mita se aflau pe peronul in gcare asteptau trenul pt a calatori spre Bucuresti.Mama -mare ii aseaza palaria si ii spune ca-i sta bine cu palria de marinel, dar Goe le corecteaza pe toate si le si insulta crezandu-se el cel mai destept.
                     Odata urcati in tren goe scoate capul pe geam , iar un domn ii spune sa nu mai scoata capul pe geam, dar el il porecleste uratule si soctea si mai tare capul pe geam si deodata palaria cu tot cu bilet zboara oe geam . Cand controlorul vine sa verfice biletele cucoanele mai patesc odata biletul si mai platesc si o amende.Mam-mare scoate o bereta si apoi i-o pune lui Goe pe cap si il saruta. Il saruta si tanti Mita, doar mama se preface, Goe refuzand sarutul mamei sale. Dar mamita il ademeneste cu ciocolata si pana la urma mamita a obtinut sarutul. Apoi, Goe iese
pe culoar. 
                      Dupa putin timp mama-mare se duce sa-l verifice pe goe dar baiatul nicaieri . mama mare incepe  sa tipe si aude dintr-o daata un  tipat. Goe era  blocat in baie. cucoanele i cheama pe controlor si il deblocheaza pe goe.
                       Goe nu vrea sa ste cu cucoanele in compartiment asa ca iese sa stea cu barbatii pe hol. Deodata goe trage alarma iar trenul se opreste. Goe speriat se duce in compartiment si mama mare il ea in brate si se prefacu ca doarme. si astfel Goe scapa de belea.
                            Ajunsi in bucuresi cucoanele pleaca cu trasura spre bulevard.
Alte întrebări interesante