Limba română, întrebare adresată de alexandramihalcea629, 8 ani în urmă

Ma ajutati si pe mine va rog ,trebuie sa fac un text narativ cu tema Ce s-ar intampla daca într-o zi ti s-ar indeplini cea mai mare dorință​

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de hydro08
0

Răspuns:

Era o dimineață obișnuită, însă pentru mine era una specială. Am început să-mi fac planurile pentru ziua care urma să vină, gândindu-mă la ce aș putea face pentru a-mi îndeplini cea mai mare dorință.

M-am trezit din reverie când am auzit un glas ciudat care mi-a spus că îmi va îndeplini dorința. Nu știam cine era sau de unde venea glasul, dar am simțit că era cineva sau ceva care își ținea promisiunea.

Cu inima bătându-mi puternic, am început să-mi imaginez ce ar fi putut fi cea mai mare dorință a mea. Era o avere nelimitată? O viață lungă și fericită? O călătorie în jurul lumii? Toate acestea mi-au trecut prin minte, dar am realizat că nu era niciunul dintre acestea ceea ce îmi doream cel mai mult.

În cele din urmă, am înțeles că cel mai mare dor al meu era să pot face o diferență în lume, să pot ajuta oamenii și să le schimb viața în bine. Și cu această dorință, am început să văd cum lucrurile încep să se întâmple.

Am găsit oportunități pentru a face voluntariat și a ajuta oamenii din comunitatea mea. Am început să investesc în proiecte sociale și de mediu. Am început să lucrez cu organizații caritabile și să ajut la creșterea conștientizării problemelor globale.

Cu fiecare zi care trecea, puteam vedea cum viața oamenilor din jurul meu se schimba în bine și cum eu eram un instrument în acest proces. Am realizat că aceasta era adevărata mea dorință și că, în cele din urmă, mi-a fost îndeplinită.

Am înțeles că fericirea adevărată vine din a face bine celor din jur șică, în cele din urmă, aceasta este ceea ce contează cu adevărat. Mi-am dat seama că averea sau călătoriile nu m-ar fi făcut neapărat fericit, dar ajutând oamenii, am simțit că am un scop în viață și că am făcut ceva cu adevărat important.

Am început să mă simt mai împlinit și mai fericit decât oricând. Înțelegeam acum că, de fapt, nu aveam nevoie de o zi specială pentru a-mi îndeplini cea mai mare dorință, ci doar de dorința de a face bine și de curajul de a acționa în consecință.

Am învățat că, indiferent de cât de mare sau de cât de mică ar fi o dorință, ea poate fi îndeplinită dacă ne dăm tot effortul și dacă ne concentrăm pe ceea ce contează cu adevărat. Așadar, încurajez pe toată lumea să-și găsească propria dorință și să lupte pentru a o îndeplini, indiferent cât de dificil ar putea părea acest lucru.

Alte întrebări interesante