Engleza, întrebare adresată de Huskie2957, 8 ani în urmă

Ma ajutati, va rog cu o compunere pe engleza despre un accident care s-a intamplat in timp ce ma aflam prin preajma si cum am reactionat. Cu traducere va rog. Multumesc foarte mult. Compunerea sa fie de 10-15 randuri.

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de trascaandreea538
0

Răspuns:

I was in my car when I heard a terrible sound. I looked out the window and saw a small, red car crash into a pole. I was very scared. A lot of cars stopped, including mine. The rescue car came, then the police, everything I saw was awful.

There was a 22-year-old girl in the car, fortunately the girl was not seriously injured. I left the scene and I'm still a little scared. I have to be very careful from now on.

Traducerea:

Eram în mașină când am auzit un sunet groaznic. M-am uitat pe fereastră și am văzut o mașină mică, roșie, izbindu-se de un stâlp. Am fost foarte speriat. S-au oprit o mulțime de mașini, inclusiv a mea. A venit mașina de salvare, apoi poliția, tot ce am văzut a fost îngrozitor.

În mașină se afla o tânără de 22 de ani, din fericire fata nu a fost grav rănită. Am părăsit scena și încă sunt puțin speriat. Trebuie să fiu foarte atent de acum înainte.

Sper că te-am ajutat. Succes! ☘️

Alte întrebări interesante