Limba română, întrebare adresată de cblaga, 9 ani în urmă

Ma ajutati va rog cu o descriere in aproximativ 12-15 randuri a anotimpului primavara.

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de Mira100
4
                                              Primăvara
Primăvara este un anotimp frumos. Ne trezește din vraja puternică a iernii cu veselia ei. Iarba verde, ghioceii, și copacii care înmuguresc parcă sunt o minune care se repetă an de an... Cerul albastru ca o acuarelă, apa cristalină și bucuria copiilor de a ieși afară  te înveselește și pe tine! Când înfloresc copacii, mai ales cireșii, parcă ai vrea șă rupi o crenguță ca să o duci în casă. Ghioceii, zambilele, lalele și toporașii parcă te roagă să-i culegi, să-i dăruiești mamei tale.
Păsările se întorc fericite. Tu stai să privești cerul îngândurat, dar cu un surâs fericit, că a venit în sfârșit primăvara!

Mira100: Mulțumesc!!!
Răspuns de Dulceatzaa2
2
Primavara anotimpul meu  preferat..E un anotimp vesel si frumos.
Totul in acest anotimp revine la viata.Imi place acest anotimp deoarece nu este trist,si tacut.Totul incepe a inflori parca fiecare zi de primavara are un nou miros,o noua veselie.Pasarelesunt si ele  vesele pentru ca ua revenit la cuiburile lor in fiecare zi ele voiasa cinta cintecul lor vesel de care nu te plictisesti nicicind.Si harnicile albini incep a zumzei in gradina a citi toate florile din ea.Si firicele de earbaa incep a se ivii de un verde frumos.Si soarele cu sagetile lui incalzeste pamintul care a fost inchetat fiind stapina iarna pe pamint. Insa miar trebui ore in sir pentru a descrie acest anotimp .
Chiar iubesc primavaraa!
Alte întrebări interesante