Limba română, întrebare adresată de Mariușca06, 8 ani în urmă

ma ajutați va rog? dau coroana
1. Ce comportamente și ce trăsături de caracter joacă un rol important pentru dvs. la persoanele cu care lucrați. Argumentați.
2. Cine este un prieten adevărat pentru tine? Descrieți o experiență când a fost important să aveți un prieten bun.
3. Descrie pe cineva din cercul tău de cunoscuți sau prieteni care este un model pentru tine. De asemenea, dați motive pentru opinia dvs.
4. Ce calități credeți ca sunt importante pentru a avea succes și în viata privata și în cea profesionala?
5. Hainele îl fac pe om"este o vorbă care se aude adesea. În opinia dvs., hainele fac concluzii despre caracterul unei persoane
6. "Totul poate fi schimbat, cu excepția caracterului„ Sunteți de acord cu acest punct de vedere?


Mariușca06: bro măcar una din ele ca habar nu am ce sa zic =)

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de Ari2424
1

Răspuns:

1 . Starea de spirit pe care mi-o transmite un coleg de munca este foarte importanta pt mine.In egala masura cu seriozitatea,punctualitatea si modestia acestuia.

2. Un prieten adevarat este acela in care ar trbui sa ai încredere deplină si cu care sa poti discuta ca si cu tine însuți.. în situații sensibile,am avut-o alaturi pe prietena mea cea mai buna ,momentele petrecute impreuna m-au ajutat sa depasesc mai usor decesul bunicului.

3. Prietena mea cea mai buna este un exemplu pentru mine,pentru ca : este inteligenta , modesta,mereu punctuala si intotdeauna isi respecta promisiunile.

4. Consider ca pentru a avea succes in viata privata cat si in cea profesionala, necesita abilitatea de a putea manageria timpul si oamenii . Seriozitatea, punctualitatea si bineinteles ootimismul sunt necesare pentru a mentine succesul .

5. Prin prisma hainelor avem ocazia sa etichetam sau cel putin sa intuim categoria financiara sau morala a unui individ. Hainele îi salută pe cei din jur înaintea noastra . Din pacate asta este lumea in care traim si hainele,deşi negrăitoare,au multe de spus.

6. în opinia mea , " ce dai,aia primeşti", cu siguranță ca oamenii se pot schimba , sau pot fi schimbati . Ține de răbdare,voință şi dorința de a fi mai bun .


Mariușca06: Mulțumesc mult pentru răspuns și pentru seriozitate! :)
Ari2424: Cu drag !
Alte întrebări interesante