Franceza, întrebare adresată de jennica, 9 ani în urmă

Ma ajutati va rog frumos, cu un eseu despre un inventator francez dar sa fie scris in limba franceza nu doresc sa fie luat de pe net si sa fie scris in romana si il traduceti pe gooogle translate
va multumesc,

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de Utilizator anonim
1

Alexandre Gustave Eiffel, est un français. Il a était un ingénieur, pionnier, inventeur des constructions métalliques des grandes dimensions. Premièrement les ponts très longues, et après le Tour Eiffel est une démonstration pour monter eux gens la grandesses d'une construction en métallique, qu'il a crée et qui ne peut pas être détruit. Mais peu après qu'il a construit il n'a pas voulu le détruire. C'est pour cela que le Tour Eiffel il existe aujourd’hui, est devenu une attraction touristique. Il est l'auteur de la constructions des plusieurs ponts et des chemins de fer.


Alexandru Gustav Eiffel, este un franceza. A fost un inginer, pionier, si inventator a unor constructii metalice de mare gabarit. Intai de toate se numara podurile de marimi foarte mari iar apoi Turnul Eiffel, acesta l-a creat ca sa arate oamenilor marimea unei constructii in metal, care a fost construit de asa fel incat sa nu poata fi daramata. Dar pui dupa aceea, dupa terminatia constructii nu a vrut sa il mai darame. Din cauza asta exista astazi Turnul Eiffel care a devenit o atractie turistica.

Eiffel este autorul mai multor constructii de poduri si cai ferate. 

Alte întrebări interesante