Studii sociale, întrebare adresată de panfilearoberto, 8 ani în urmă

ma ajutați va rog frumos? exercițiul 4 am nevoie va rog este la Educație Socială, Nu ma pot gândi la una oare voi puteti?

Anexe:

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de ioanapa
1

Răspuns:

În primul și în primul rând trebuie să îți convingi părinții că iei toată experiența unei tabere / foarte în serios, și că vei face tot ceea ce trebuie pentru a urma studii în străinătate: să iei note bune la școală, să începi exersarea limbii studiate în tabăra internațională prin cursuri online, să citești cărți în limba străină și să urmărești filme fără subtitrări, ori poate să le gătești o cină tradițională din țara pe care ai vizita-o în tabăra aceasta. Părinții tăi trebuie să-ți observe interesul față de limba și cultura țării în care are loc tabăra precum și faptul că depui tot efortul pentru a învăța despre acestea.

Explicație:

Răspuns de Utilizator anonim
1
Draga parinti,eu mi-as dori din tot sufletul sa pot merge,impreuna cu colegii mei in aceasta excursie.Copii trebuie sa fie liberi si sa aiba dreptul la alegere.Cred ca si voi intelegeti,si voi ati fost copii si cred ca stiti cum e sa nu te lase parintii sa faci ceea ce vrei...Si apoi sa regreti pentru ca realizezi ca ceilalti copii s-au distrat si tu nu poti merge.Chiar va rog din suflet,voi avea grija de mine,oricum vom fi toti acolo si nu are ce sa mi se intample si in cazul in care intru in necaz va voi da un telefon.Sper sa va schimbati opinia si sa ma lasati sa merg!Multumesc!

panfilearoberto: mulțumesc foarte mult Eeee!
panfilearoberto: pentru ca mai ajutat o sa iti dau ceva special
Alte întrebări interesante