Informatică, întrebare adresată de Utilizator anonim, 8 ani în urmă

Ma ajutati va rog frumos ?
imi trebuie un proiecta informatica SCRATCH
daca puteti sa faceti
DAU COROANA ​

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de alealexia0
1

Nu mi-ai dat coroana


Utilizator anonim: ok
Utilizator anonim: scriel aici
alealexia0: Scratch este un site creat în anul 2003 de către echipa MIT de creat proiecte și animații printr-un limbaj de programare simplu, utilizând blocuri pentru lipire. Mascota site-ului este Scratch Cat. Sunt cuprinse și alte personaje, cum ar fi Gobo, Nano, Pico și Tera.
Utilizator anonim: ms
alealexia0: Utilizatorii site-ului pot crea proiecte online folosind o interfață asemănătoare unui bloc. Serviciul este dezvoltat de MIT Media Lab, a fost tradus în peste 70 de limbi și este utilizat în majoritatea părților lumii. Scratch-ul este învățat și utilizat în centrele post-școlare, școli și colegii, precum și în alte instituții publice de cunoaștere.
Utilizator anonim: msssss
alealexia0: În decembrie 2020, statisticile comunității de pe site-ul oficial al limbii arată mai mult de 65 de milioane de proiecte împărtășite de peste 63 de milioane de utilizatori și aproape 470 de milioane de vizite lunare de site-uri[2]. Scratch își ia numele de la o tehnică folosită de jockeys-ul pe disc numit „zgâriere”, în care înregistrările de vinil sunt tăiate împreună și manipulate pe un platou pentru a produce diferite efecte sonore și muzică.
alealexia0: Ca și zgârierea, site-ul web permite utilizatorilor să amestece diferite suporturi (inclusiv grafică, sunet și alte programe) în mod creativ prin „remixarea” proiectelor..
alealexia0: Prima versiune de Scratch, Scratch 1.0, a fost lansată în anul 2002. După care, în 2005, a fost lansat un mic site care s-a îmbunătățit pe 8 ianuarie 2007. În data de 9 mai 2013 ,a fost lansat Scratch 2.0. Atunci, interfața de creare s-a schimbat din culoarea negru în alb. Pe 2 ianuarie 2019, a fost lansată versiunea curentă a site-ului, Scratch 3.0.
alealexia0: cu pl
Alte întrebări interesante