Franceza, întrebare adresată de taniaserea, 8 ani în urmă

Mă ajutați va rog sa traduceți tot textul în română va rog mult de tot dau coroană și răspuns verificat va rog frumos și din ❤️ răspuns complet vă rog frumos e urgentttt va roggggg frumos de tot e urgentttt​

Anexe:

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de adelinahenzel13
1

Răspuns:

1 Citiți textele de mai jos,

Sărbătoarea Crăciunului, una dintre cele mai importante sărbători religioase, care marchează nașterea lui sus-Hristos pe 25 decembrie, este sărbătorită în familie. Tinerii și bătrânii vin împreună pentru a petrece momente de neuitat împreună.

Unul dintre simbolurile acestei sărbători este supinul care este împodobit pe 24 decembrie, în ajunul sărbătorii. Este originar din regiunea Alsacia, la inceput fiind iluminat de mici lumanari. În jurul bradului, copiii cântă Crăciunul împreună cu părinții și bunicii. Înainte de a adormi, își lasă șosetele lângă șemineu pentru ca bătrânul Moș Crăciun să-l viziteze.

Dimineața zilei de 25 decembrie este momentul unic în care toată lumea deschide cadourile. Seara, familia se adună în jurul unei mese speciale, numită Revelion. La desert servim celebrul büche de Noël ”, tortul specific de Craciun, cu o crema pe baza de castane.Atmosfera de sarbatoare aduce bucurie si liniste.


taniaserea: Mulțumesc foarte mult sărbători fericite
adelinahenzel13: Sărbători fericite!! Mă bucur că te-am ajutat!
Răspuns de IoanaGheriman
1

Nu este tradus de mine ,sper ca este bine!

Anexe:

IoanaGheriman: Multumescccc!!!
taniaserea: cu plăcere
Alte întrebări interesante