ma poate ajuta cineva cu acest exercitiu va rog? (daca puteti sa imi faceti si o explicatie pas cu pas).
Anexe:
Răspunsuri la întrebare
Răspuns de
2
Răspuns:
Explicație pas cu pas:
f(x) = 3x + 2
x = 0; f(0) = 3*0 + 2 = 2
A(0, 2)
x = -3; f(-3) = 3*(-3) + 2 = -9 + 2 = -7
B(-3, -7)
d(A,B) = √[(-3 - 0)^2 + (-7 - 2)^2] = √(9 + 81) = √90 = 3√10
Alte întrebări interesante
Matematică,
8 ani în urmă
Matematică,
8 ani în urmă
Engleza,
8 ani în urmă
Matematică,
8 ani în urmă
Matematică,
8 ani în urmă
Engleza,
9 ani în urmă
Matematică,
9 ani în urmă