Limba română, întrebare adresată de Jhon2122, 8 ani în urmă

Ma poate ajuta cineva cu un eseu despre iubire de minim o pagina jumatate?Va rog mult de tot!Am nevoie in maxim 2 ore.

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de irinaradulescu
0

IUBIREA

Iubirea, un cuvânt simplu cu mai multe înțelesuri. Când iubești poti spune ca persoana respectiva are totul iar când tu ești iubit ai totul. Dacă ai iubire nu ai nevoie de bani, case sau mașini. Tot ce îți piti dorii este ca persoanele iubite sa nu pățească nimic. Cateoadat din iubire poți ajunge sa îți dorești să ți se întâmple ție ceva și nu persoanei iubite.

Unii oameni nu valorifica iubirea, sunt de părere ca dacă au banii, mașini, putere au totul, insa nu au nimic.

Cunoscuta replica "Bani nu aduc fericirea" este una dintre cele mai adevărate replici din popor! Multe persoane sunt de părere ca mai bine ești trista pe o insula în Hawai, decât sa fi fericit în grajd maturand la porci. Insa cand ajungi acolo sus nu te va judeca nimeni după numărul de vacante ci te va judeca după suflet. Lucrurile materiale rămân aici pe pământ, iar cele sufletești vin cu tine acolo sus.

Iubirea este viata, de ce? Uite. Părinții tai te-au făcut din iubire, tu trăiești pentru a-ți întâlnii sufletul pereche, din iubire vei avea unul sau mai mulți copii. Totul este din iubire!

Scuze nu cred ca are 1 pag și 1/2 insa asta este tot ce am putut sa îmi storc din creier la 11 noapte. Succes la școală mâine! Coroana?

Alte întrebări interesante