Limba română, întrebare adresată de calinderis, 8 ani în urmă

Ma poate ajuta cineva cu un rezumat DETALIAT la cartea "O poveste haioasa", am vazut filmul dar vreau sa ma asigur ca intamplarile sunt la fel. Multumesc anticipat :))

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de Goapo17
2

Explicație:

Craig Gilner are 15 ani și ambiția l-a așezat pe drumul visat. Are tot ce-și poate dori un tânăr de vârsta lui – o familie iubitoare și un loc la unul dintre cele mai prestigioase licee din Manhattan –, dar fericirea întârzie să apară. Odată prins în caruselul competiției și al temelor pentru școală, viața devine pentru Craig un coșmar: se confruntă zi de zi cu tulburări de alimentație și de somn, consumă marijuana, își accentuează starea de nefericire visând la iubita celui mai bun prieten al său și se plimba de la psiholog la psiholog sperând la marea Schimbare, care să-i facă viața suportabilă. Dar schimbarea nu apare până când, în toiul unei crize, Craig ajunge să-i cunoască pe pacienții de la secția de psihiatrie a unui spital din Manhattan.

De la aceștia tânărul învață cum să-și înfrunte temerile și să privească viața cu mai multă îngăduință. Inspirată din experiența personală a lui Ned Vizzini, O poveste haioasă ne învață să zâmbim în fața necazurilor și ne arată că, uneori, fericirea se ivește din cele mai neașteptate situații. Revelatoare și pe deplin autentică..

Alte întrebări interesante