Limba română, întrebare adresată de Alinaaa, 9 ani în urmă

Ma poate ajuta cineva cu un text argumentativ despre bunatate?

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de ligyamanutza
42
Bunatatea este un prim pas in a deveni un om implinit. 
In primul rand,daca faci un lucru bun ai o satisfactie interioara majora si poti spune intr-adevarat ca esti bine cautat cautat in societate.Un bun exemplu sunt experientele traite in viata de zi cu zi.


Alinaaa: Ma poti ajuta cumva si cu un al doilea argument si o concluzie,te rog?
ligyamanutza: Bunatatea nu are limite si creste abundent cu fiecare noua incercare pe care viata ne-o rezerva. Cu cat experimentam si apreciem mai mult bunatatea, cu atat traim mai frumos si mai armonios.
Chiar si cand bate vantul rece, iar lumea pare acoperita de o umbra cetoasa, bunatatea exista, nu trebuie decat sa ne deschidem ochii si inima si vom putea vedea ca bunatatea exista peste tot, chiar daca uneori pare ca sufera esecuri.Ea nu dispare. Ea intotdeauna indura.
ligyamanutza: Chiar si in cele mai intunecate momente, bunatatea ne arata foarte clar ca viata este o comoara fara de pret. Si asa, bunatatea devine si mai puternica, tocmai datorita acelor lucruri care i s-au opus.Cu timpul, cand frica va disparea pentru totdeauna, vom afla ca bunatatea a fost mereu cu noi, doar la un moment distanta .
ligyamanutza: hiar daca in mod constant problemele striga dupa atentie si apar conflictele care urla si mai tare, bunatatea e gata sa ne surprinda si sa ne incante, devenind mai puternica si oferindu-ne liniste si pace. Nu trebuie decat sa lasam bunatatea sa ne atinga spiritul si-o sa ne calmeze gandurile. Bunatatea va creste de fiecare data, cand este oferita. ( sper ca te-am ajutat) :)
Alinaaa: mai ajutat enorm,multumesc mult de tot
Alinaaa: ps: felicitari
Alinaaa: >:D<
ligyamanutza: :*
Alinaaa: :*
Alte întrebări interesante