Engleza, întrebare adresată de dragosbrataandrei, 8 ani în urmă

Mă poate ajuta cineva sa imi traduca acest text , varog , dau și coroana​

Anexe:

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de iorgasotiris1
1

Răspuns:

buna, numele meu este Dure si am 12 ani, eu sunt din Suedia, dar sunt si un Sami. Oamenii sami dunt oamrni care locuiesc in Suedia, Norvegia si Finlanda. Vorbim limba Sami, si mergem la scoli spefie Sami.

Eu locuiesc cu mama mea, tatal meu sjdratele meu, Hennet. Familia noastra are foarte multi reni, poti sa vezi unul in poza meade profil. tatal meu are grija de ei si mama mea face haine Sami sa vinda. Eu cu hennet mergem la scoala.

Noi ne trezim la ora 7 dimineata,ne imbracam si mancam micul dejun. Si apoi mergem la scoala impreuna. Lectiile incep la ora 8:30 si se termina la ora 3:00. Noi vorbim limba Sami di Suedeza jn clasa, dar si invatam emgleza si franceza. Dupa scoa, eu merg si ma joc fotbal cu prietenii mei, si apoi merg acasa si fac teme.

Dupa-amiaza, am o masa fierbinte cu familia mea.Uneori, mama mea ne spune povesti vechi Sami sau ne jucam sahklu, un joci sami. Eu deobicei ma uit la televizor sau folosesc calculatorul. Imi place sa postez comentarii sau poze pe platforme online si vorbind cu prietenii mei online.

Sper ca asta te ajutacu proiectul tau.

Alte întrebări interesante