Engleza, întrebare adresată de dragosbrataandrei, 8 ani în urmă

Mă poate ajuta cineva sa imi traduca acest text , varog , dau și coroana​

Anexe:

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de alisia403123
1

Răspuns:

Bună @rosstheboss! Numele meu este Dure si am 12 ani. Sunt suedez, dar sunt și sami. Samii sunt oameni care trăiesc în Suedia, Norvegia și Finlanda. Vorbim limba sami și mergem la școli speciale sami.

Locuiesc cu mama, tata și fratele meu, Hennet. Familia noastră are o mulțime de reni. Pe unul dintre ei îl puteți vedea în poza mea de profil! Tatăl meu are grijă de ei, iar mama stă acasă și face haine sami de vândut. Hennet și cu mine mergem la școală.

Ne trezim la ora 7 dimineata, ne imbracam si luam micul dejun. Apoi mergem împreună la școală. Lecțiile încep la 8:30 și se termină la 15:00. Vorbim sami și suedeză în clasă, dar învățăm și engleză și franceză! După școală, de obicei joc fotbal cu prietenii mei, apoi merg acasă și îmi fac temele.

Seara, mănânc o masă caldă cu familia. Uneori, mama ne spune povești vechi sami sau ne jucăm Sáhkku, un joc de masă sami. De obicei mă uit la televizor sau folosesc computerul. cum ar fi să postez comentarii sau fotografii pe rețelele de socializare și să discut online cu prietenii mei.

Sper că acest lucru te ajută cu proiectul tău!

Sper că te-am ajutat!

Alte întrebări interesante