Engleza, întrebare adresată de mirunaecaterina223, 8 ani în urmă

Ma poate ajuta cineva sa traduc acest text??va rogg

Anexe:

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de andreeaj
2

New York, cel mai mare usor din SUA, este o minune arhitecturala cu o multime de monumente istorice, cladiri magnifice si zgarie-nori.

Pe langa cladirile minunate, New York este o jungla urbana care are tot ce ai vrea sa vezi: muzee, parcuri, cartiere la moda si strazi cu magazine.

Cele mai populare atractii sunt:

- Times Square, cea mai mare piata din New York este cunoscuta pentru multele teatre de pe Broadway, cinematografele si vitrinele electronice. este unul dintre acele locuri care face din New York un oras care nu doarme niciodata.

-pentru multii migranti care pleaca din Europa spre New York, Statuia Libertatii a fost prima imagine pe care au vazut-o in SUA. statuia a fost un cadou din partea guvernului francez pentru a o suta aniversare a independentei SUA.

-mai mult decat orice alta cladire din New York, Empire State Building arata ambitia oamenilor de a construi turnuri care sa ajunga la cer. Zgarie-norul este probabil cea mai faimoasa cladire a orasului New York si poate fi vazuta pe multe carti postale.

-Parcul Central este unul dintre acele locuri care face orasul New York un loc atat de minunat in care sa traiesti. Uriasul parc este pozitionat in centrul Manhattanului. Stilul lui a devenit un exemplu pentru parcurile din toata lumea. Parcul are numeroase lacuri, patinoare, fantani, terenuri de tenis, terenuri de baseball, multe locuri de joaca si alte facilitati. Parcul Central este o oaza primitoare in mijlocul orasului aglomerat.


mirunaecaterina223: Este bine sigur?ms
Alte întrebări interesante