Franceza, întrebare adresată de luisahordouan, 8 ani în urmă

Mă poate ajuta cineva, vă rog cu traducerea textului din franceză în română? Mulțumesc! ​

Anexe:

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de TEMEpentruTINE
2

Răspuns:

Casa mea e castelul meu!

Ce norocos sunt eu! Locuiesc într-o casă, o casă adevărată cu o grădină mare plină de copaci şi flori. Nu locuiesc într-un apartament într-o clădire. Nu am nevoie de un lift - care uneori nu funcționează - pentru a ajunge acasă. Nu ascult aceeaşi muzică pe care o ascultă vecinul cu toată puterea lui decibeli. Nici eu nu trebuie să le cer prietenilor care vin să mă viziteze să vorbească mai încet. Dacă se face frig, o să mă încălzesc fără să aştept de la centrala termică. Da, e cam greu să aprinzi focul cu lemne, dar ce plăcere e să ai un foc natural în şemineu, un foc care miroase a brad, care se sparge, care aruncă scântei şi e atât de frumos să te uiţi. Şi mai ales vara e paradisul! Ce e mai frumos decât să te uiţi la flori în fiecare zi ca să vezi ce se întâmplă cu ele? Aceasta a crescut un pic, aceasta se deschide pentru a-şi arăta culorile frumoase. Şi copacii cu fructele lor! Şi câinele care poate alerga fără să fie mustrat de un vecin căruia nu-i plac animalele. Sunt chiar acasă. Tot ce trebuie să fac este să închid uşa cea mare şi stresul oraşului rămâne departe de mine.

Ai înţeles?

SUCCES!

Răspuns de Valdanet
1

Traducere din franceză în română

"Casa mea este palatul meu".

Sunt foarte norocos, eu! Locuiesc într-o casă, o adevărată casă cu o grădină vastă, plină de copaci și flori. Nu locuiesc într-un apartament dintr-un bloc. Nu am nevoie de lift -care uneori nu funcționează - pentru a urca la mine. Eu nu ascult aceeași muzică pe care vecinul o ascultă în plină forță de decibelii săi. Eu nu trebuie, nici atât, să rog prietenii care vin să mă viziteze, de a vorbi cu voce joasă.

Dacă este frig, eu mă încălzesc fără să aștept bunăvoința de la centrala termică.

Este adevărat, este un pic dur de a aprinde focul cu lemne, dar ce plăcere de a avea un foc natural în șemineu, un foc care se simte a brad, pocnește, lansează scântei și care este așa de frumos de a privi.

Și mai ales vara este paradisul. Ce este mai frumos decât să privești în fiecare zi florile pentru a afla năutățile lor! Aceasta a crescut puțin, aceea începe să se deschidă pentru a arăta culorile sale frumoase. Și copacii cu fructele lor! Și câinele care poate să alerge fără să fie certat de vecin care nu iubește animalele. Eu chiar sunt la mine. Este suficient de a închide marea poartă și "stresul" orașului rămâne departe de mine.

Succes! ⚘


mihaela1cristina: salutare! mă poți ajuta la română? este cea mai recentă întrebare pusă pe contul meu. am nevoie până la ora 10:00.
Valdanet: Bonjour. Nu fac teme dimineața. ⚘
mihaela1cristina: hey! dar acum mă poți ajuta? am pus o întrebare nouă. este tot la română! (cea mai recentă întrebare pusă) ☺️☺️☺️
Alte întrebări interesante