Limba română, întrebare adresată de marianamari68, 8 ani în urmă

Mă poate ajuta cineva vă rog frumos?

1. Căutați o știre care se referă la orice fel de joc și analizați-o, având în vedere recomandările anterioare.

2. Redactați o știre despre un eveniment care poate fi asociat cu jocul. Poate fi despre un eveniment sportiv, despre impactul unui nou joc între adolescenți etc, minim 80 cuvinte ​

Anexe:

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de Valdanet
5

1. Căutați o știre care se referă la orice fel de joc și analizați-o

Știrea pe care o voi analiza este despre un joc, escape room.

Această știre a apărut pe internet, ea fiind scrisă de firma ce are o sală în București cu acest joc.

Știrea este adresată celor ce iubesc escape room, informațiile sunt pentru potențialii clienți ai jocului, tema este despre acest joc, iar detaliile sunt prezentate pentru a stârni curiozitatea, ele fiind credibile și scrise cu profesionalism, fără un alt cod decât cel scris și cu o fotografie.

Nu aș spune că emițătorul este o prezență discretă, însă nici agresivă nu este, iar ca stil de viață aș zice că acest joc merită să fie jucat împreună cu prietenii pentru amuzament.

2. Redactați o știre despre un eveniment care poate fi asociat cu jocul

Experiența jocului escape room

În București s-a deschis de curând o sală cu un joc fantastic, unde adolescenții se simt minunat, ei fiind deja familiarizați cu jocul de pe calculator.

Sala se numește Real Escape Room București, ea este modern echipată, instructorii sunt toți tineri, iar pe parcursul jocului escape room veți avea ocazia să trăiți emoții puternice, de neuitat.

Acest joc va fi la modă printre adolescenți, dar și pentru alte categorii de persoane, pentru că el este inedit și pune participanții în rolul de actori.

Cine dorește să experimenteze jocul, poate afla toate informațiile necesare pe internet.

Succes!

Anexe:
Alte întrebări interesante