Limba română, întrebare adresată de mirunabarganbargan, 8 ani în urmă

Ma puteti ajuta?!?am mare nevoie​

Anexe:

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de moncamica
1

Explicație:

Îți dau câteva idei, pentru că trebuie să-ți aparțină compunerea, să o poți explica.

1. Începutul - Dumnezeu își urmărește creația, pentru a vedea dacă e mulțumită și pentru a interveni, dacă e nevoie. Văzând că sunt observate, animalele se înțeleg să-și împartă teritoriile, punând un gard între ele, să nu se mai bată, crezând astfel că vor mulțumi pe Dumnezeu. Acesta știe că vor face o greșeală, dar le lasă să învețe din propriile greșeli.

2. Cuprinsul - Vor observa că natura se va da peste cap, se va dezechilibra (detalii), apar din ce în ce mai multe boli (detalii), speciile sunt puse în pericol (detalii).

3. Într-un final, hotărăsc să dărâme gardurile dintre specii și să lase totul așa cum a lăsat Dumnezeu. (detalii) Armonia se așterne iar. (detalii) - Sfârșitul

Altă variantă, poate mai aproape de cerință, ar fi ca unele animale să își dorească să facă lucruri pe care le fac alte animale. De exemplu, elefantul să se cațăre în copaci, maimuța să zboare etc.. Dumnezeu le dă puterea cerută, dar ele nu se simt confortabil în noul format, iar planeta se dezechilibrează, așa că îi cer iar lui Dumnezeu să le aducă la forma inițială, pentru a salva planeta.

Titlu - Dumnezeu și animalele, Salvarea planetei, Importanța fiecărei ființe ...


mirunabarganbargan: imi poti spune si titlul te rog frumos
Alte întrebări interesante