Limba română, întrebare adresată de berindeemanuelzogra, 9 ani în urmă

Ma puteti ajuta cu ceva ? Imi puteti spune o intamplare la circ cu parintii si sa i-o povestesc unei cunostinte pe nume Julien Sa fie compunere pls . :) 80-100 cuvinte

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de andradagermanotta
0
-Acum 2 zile am fost la circ. A fost incantator. fiecare animal , fiecare efect de sunet m-a transpus intr-un topos silvestru , mai degraba o jungla . Ma simteam atat de bine acolo : am admirat fiecare animal in parte , dar cel mai mult mi-au placut leii . Au fost preferatii mei deoarece leii sunt niste animale foarte puternice , autoriate si responsabile....ca veni vorba de responsabil...Julien , mai ti minte aparatul acela foto pe care mi l-ai dat pentru a imortaliza momente de la circ?
-Da!
-Ei bine...acum nu  mai este deoarece la circ , cand parintii mei s-au dus sa cumpere popcorn am ramas singur si m-am apropiat de o maimuta pentru a o fotografia , pentru ca parintii mei nu ma lasau sa ma apropii de animale. Cand i-am facut poza , lumina a deranjat-o si a spart camera foto.
-Of..pacat...era o camera foto buna...dar macar acum ai invatat ca trebuie sa ai grija de lucrurile tale si ca trebuie sa iti asculti parintii.
Alte întrebări interesante