Limba română, întrebare adresată de AlexXD111, 9 ani în urmă

Mă puteți ajuta cu o compunere cu in care este vorba despre o întâmplare amuzantă in timpul unei ploi in jur de 20 de rânduri?


HazalKaya11: Sper sa te ajute! :))
AlexXD111: ms mult
HazalKaya11: Cu mult drag! :))
AlexXD111: Daca mai este ceva,la tine apelez!
AlexXD111: ms mult!
HazalKaya11: Ok

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de HazalKaya11
2
                                       Provocarea ploii


   Cunosc multe lucruri amuzante, pe care le gasesti la orice colt, dar niciodata nu am crezut ca ploaia ma poate face sa ma simt minunat incat sa ma distrez la nebunie.
   Nu stau sa spun sa povestesc, ci trec direct la fapt. Iesind afara din casa, atunci cand parintii nu sunt acasa, am plecat sa ma plimb in ploaie, era simplu, nimic interesant, pana cand m-am intalnit cu cea mai buna prietena a mea din copilarie, mereu ne distram impreuna si niciodata nu ne certam si daca o faceam nu puteam sa stam mult despartiti. Am inceput sa alergam prin ploaie si sa ne stropim intruna. Ploaia pornea din ce in ce mai tare, dar nu-mi pasa. Culegeam din mine multe farse, dar nu le faceam, deoarece totul mergea de la sine. Prietena mea s-a  dus in foisor, eu inca stateam in ploaie fara sa ma gandesc la nimic. Am plecat lasand-o singur fara sa-i spun nimic, sincer farsa ca farsa, dar niciodata nu te pune cu joaca. A iesit in ploaie dupa mine. Ma striga, dar nu ma vedea, se uita, dar nu ma gasea, se gandea, dar tot nu-i mergea. Intr-un moment am aparut prin spatele ei, am ridicat-o si am inceput sa o invart prin poaie, cand am pus-o jos, a inceput razbunarea, a incercat sa ma puna la pamant si a reusit, doar ca am cazut amandoi. Cine credea ca te poti simtii bine atunci cand ploua?! Dar, daca tot ne distram de ce sa nu o facem si pe spionii. Mama si tata au venit, noi doi trebuia sa fim in casa, uscati si cuminti, poate chiar invatand. Dai si fugi sa vezi cum sa intri in casa, sa fi si uscat intr-un timp foarte scurt. M-am dus prin spatele casei, am luat-o pe usa de la bucatarie si m-am dus tip-til in camera. Cand am intrat ne-am sters la par si i-am dat ei un halat sa-l ia peste haine, iar eu m-am schimbat de haine. Cand a venit mama la mine in camera noi ne uitam la televizor. Am scapat... credeam, deoarece de dimineata am racit, iar mama si-a dat seama.
    Nu regret nimic, m-am distrat chiar daca am racit, dar nu cred ca mama ma va mai lasa sa merg afara cand ploua.
Răspuns de abaza
1
era într o zi ploioasa de primavara .eram în gradina și udam florile . bunica îmi tot aducea apa sa ud toate florile .a fost o zi foarte amuzanta .când am udat aproape toate florile o ploaie foarte puternica a venit .dar era foarte amuzant sa stai în ploaie ,sa te învârti și sa te uzi . a fost foarte amuzant .Am intrat în casa și am băut o ciocolata calda .ne a încălzit .neam odihnit o ora .când mam trezit afară era soare din nou .Am ieșit afară și am udat celelalte flori care nu am putu sa le ud .mam jucat am stat în soare și am făcut tot ce am vrut .Am avut o zi foarte amuzanta .
Alte întrebări interesante