Limba română, întrebare adresată de ghiteanunicol, 9 ani în urmă

Ma puteti ajuta cu o compunere de 10-15 randuri legata de o intamplare din Egipt. VA ROOOG !

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de filimonana14
6
Am mers in Egipt cu matusa mea . Era asa de frumos . Am intrat intr-o piramida si pe pereti erau diferite desene . Matusa mea se uita la ele foarte atent . eu am mers inainte dar matusa nu a venit dupa mine . Am auzit un zgomot si am luato la fuga . Am intrat intr-o camera mare unde se afla sicriul unui faraon . Mi se facuse frica . Ma uitam la desenele de pe pereti ce imi dadeau fiori . La un moment dat am vazut un paianjen mare ce parea a fi veninos . Iar am luto la fuga cat ma tineau picioarele . Am inceput sa strig dupa ajutor dar nimeni nu ma auzea . Auzeam pasi ce veneu spre mine . Era matusa mea care ma cauta disperata . Am iesit afara M-am urcat pe camila si am plecat spre casa . Sper ca te-am  ajutat  . Nu e cea mai fantastica  poveste a mea . 
Răspuns de HabarNuAmDeRomana
6
                        
 
        Ahhh...ce splendoare...ce frumos este Egiptul si ce calduros e...seara e frig de ingheata si pietrele,ziua poti sa prajesti oua...apa foarte putina...si o distanta uriasa intre orase.
        Ma aflu in Egipt de o saptamana,sunt arheolog si am venit in cautarea si in dezgroparea tainelor  Egiptului Antic,tainele ce stau ascunse in imensele piramide care au fost construite acum mult,mult timp...
         Eii..iata ca, caut eu cat caut,sap cat sap si ce gasesc?Gasesc mormantul unui faraon care e mort de miliarde de ani,poate chiar de secole...nu se stie exact!In mormantul sau erau o multime de averi,incepand cu sarcofagul si cu mumia dinautru,care era cam...veche sa zic asa si terminand cu coroana faraonului si restul averii...am dat lovitura!In sfarsit am descoperit ce ascundea acea piramida veche,plina de capcane si in care daca o clipa nu te uitai...puteai sa iti pierzi viata!
          Iaca,iaca...astazi fusese o zi minunata,am avut aceasta intamplare minunata in care am descoperit imensa comoara...maine sper sa reusesc sa dezgrop si sa destainui si alte comori ale Egiptului Antic care inca sunt ascunse...si nu au fost descoperite!
Alte întrebări interesante