Limba română, întrebare adresată de andreaandreiut, 9 ani în urmă

Ma puteti ajuta cu o compunere narativa cu titlul "Cu vaporul"?Si repede va rog!Sa fie mai scurta va rog...de 5-10 randuri.

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de Themonkey2002
3
                                           Cu vaporul
     
     Vazand ca ma plictisesc in casa ,intr-o zi de vara tatal meu a decis sa ma mai scoata putin pe afara ca sa-mi ridice moralul. Inainte sa iesim mi-a promis ca aceasta o sa fie o aventura de neuitat care imi va marca intreaga viata.
     De obicei cand spunea asta imi era clar ca urma ceva foarte ciudat si enervant care ma facea sa imi doresc si mai mult sa stau inchisa in casa .
     Spre surprinderea mea ,tata ma dusese intr-un loc magnific ,in port.Magia abia incepea ...Un vechi prieten de-al sau , marinar , avea sa ma duca intr-o calatorie incredibila pe mare unde urma sa ma intalnesc cu o multime de pestisori draguti , cu delfini si cu alte milioane de creaturi fermecate .Pescarusii aveau sa-mi infrumuseteze ziua , iar vaporul mare si rezistent imi amintea de Titanic. Pacat ca nu aveam si eu un Jack al meu de care sa ma indragostesc ! Povestile marinarului ma fascinau iar pestii gatiti de el erau mari si gustosi .
    Totul a fost minunat si intr-adevar acea zi a reusit sa imi marcheze viata !



*Stiu ca nu e cine stie ce ,dar nu prea aveam ce sa scriu in 10 randuri . Pentru o compunere buna eu scriu cam vreo doua pagini , dar in fine, sper ca ti-am fost de folos.
 P.S : Scuze ca am depasit limita cu vreo 3 randuri ,dar daca le inghesui putin nu cred ca este o problema.
Alte întrebări interesante