Engleza, întrebare adresată de aigna15, 8 ani în urmă

Ma puteți ajuta cu traducerea acestui text. E urgent!Va rog!

Anexe:

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de Naida
1

Un jucător dornic și iubitor de muzică, directorul executiv Sony Akio Morita și-a dorit o mașină care să cânte casete și să poată fi preluată stereo peste tot. Trebuia să aibă 5 sunete, iar componentele hi-fi trebuiau să fie ușor mici și ușoare pentru a putea fi transportate ușor.

Echipa de inginerie a reproiectat un mic magnetofon portabil 10 numit „Pressman”, astfel încât să scoată un sunet stereo. Cu toate acestea, au fost consternați de faptul că nu au fost capabili să producă o mică modă care să înregistreze.

Se credea pe scară largă în cadrul Sony că cele 15 stereo personale nu se vor vinde. În afară de incapacitatea sa de a înregistra, s-a crezut că utilizatorii vor găsi căștile enervante.

În ciuda acestor rezerve, Morita a continuat să creadă în produs. Fără să se deranjeze să facă 20 de cercetări obișnuite de piață, el a dat drumul și primul Walkman a fost introdus pe piață în iulie 1979. În primele doisprezece luni nu a avut concurență. Concurenții Sony au considerat că Walkman ar putea fi un eșec comercial de 25 de ani.

În momentul în care concurenții și-au dat seama că produsul se vinde, Sony fusese ocupată să aducă îmbunătățiri, ceea ce se asigura că vor rămâne mereu cu un pas înainte.

30 În patru ani, Walkman a fost redus la jumătatea dimensiunii inițiale. Gama de produse include acum modele de sport rezistente la apă, Walkmans pentru copii cu culori strălucitoare și chiar un Video Walkman. În cele 35 de scurte istorii, peste 100 de milioane de Walkmans au fost vândute în întreaga lume.

Sony a învățat și CD-ul cum să meargă:

au un Discman și un MiniDisc Walkman care, de asemenea, înregistrează.
Alte întrebări interesante