Engleza, întrebare adresată de anyu1, 9 ani în urmă

Mă puteți ajuta cu traducerea fragmentelor acestea. Va roooooooooog .Dau coroană

Anexe:

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de buburuza910
0
  pentru tanara nikki brice , sesiunea de inot cu delfinii in piscina din florida de zi cu zi ,ale statelor unite ale americii , a fost simpla parte a distractiei in vacanta cu familia lui. dar scopul real a fost sa vezi daca inotul cu delfinul l-ar putea motiva sa vorbeasca.
   cand nikki s-a nascut ,el a fost infometat de oxigen. toata viata lui n-a putut spune niciun cuvant, chiar daca n-a avut capacitatea fizica de a vorbi.toate tehnicile au fost incercate in britania au esuat ,deci eventualul,in desperare , tabitha, mama lui, l-a luat la piscina cu delfini in florida pentru a incerca sa-l faca sa vorbeasca.
   tabitha brice , din westonsuper-mare in somerset, a zburat in florida cu nikki dupa adunarea a 10500 lire cu ajutorul familiei, prietenilor si celebritatilor.nikki a fost dat la o combinatie conventionala de terapie de vorbire si de  zi cu zi sa inoate 50 de ninute in piscina cu o echipa de opt delfini. dupa doar trei zile de 17 tratamente pe zi la dolphin human therapy centre in miami, nikki a spus primul sau cuvant magic.
   a fost o dimineta minunata cea in care a venit descoperirea.mama lui nikki l-a luat afara din piscina cand el a apucat cu fermitate mana ei, indreptat spre delfinii din piscina a spus: 'in'.
   'el n-ea  spus ca vrea inapoi in apa ,'a spus doamna brice.'noi tocmai noi tocmai am stat acolo in stare de soc deoarece a fost neasteptat.'   de cand primul cuvant,nikki a plecat de la putere la putere, si a spus alt cuvant ca 'te rog' si 'rata'.
Alte întrebări interesante