Engleza, întrebare adresată de gabrielailascu19, 8 ani în urmă

Mă puteți ajuta să traduc acest text,vă rog mult imi trebuie urgent!!

Anexe:

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de sabinamariea
1

Sportul e mereu a jucat un rol important în istoria umană. Chiar și în trecutul îndepărtat oameni participau la la diferite evenimente sportive ca să se antreneze pentru militărie sau reprezinte clanu sau țara lor sau doar ca să își arate abilitățile. De ce sporturi au fost așa importante pentru oameni ? Cu siguranță putem spune că sporturile sunt din plăcere sau pentru recreere. În același timp ne face sănătoși și puternici. Dar sporturile nepot ne pot ajuta să construim relații cu diferiți oameni .Un obiectiv al evenimentelor de sporturi internatoinale este sa creeze pace între oameni de pe pământ .

Ca să ajungem la rezultate bune și să marcăm recorduri în evenimentele sportive a trebuit să începem să facem sportul de când suntem mici. Asta face mușchi puternici și ne ajuta sa dobândim abilități perfecte. Cei mai mulți campioni încep să alerge și să sară sau se joace diferite sporturi de la vârstă foarte tânără.Sunt foarte multe sporturi care să includă toate tipurile de persoane. Fotbal ,gimnastică,wrestling, Boxing, tenis ,volei ,baschet și în Inot sunt doar câteva din câte putem lista. Diferite sporturi se pot juca în diferite momente ale anului. Vara oferă oportunități excelente pentru mersul cu bicicleta, mersul cu barca ,urcatul pe mulți și surf.Iarna se pot practica skatebordungul , Schiatul ,datul cu sania și hockey ,aceste sunt unele dintre cele mai populare .

Indiferent dacă îți plac sporturile în echipă sau singuri, cu siguranță este ceva și pentru tine. Fii implicat, distrează te și fii parte din istorie,joaca sport.


gabrielailascu19: Mersi mult
sabinamariea: Cpl
Alte întrebări interesante