Limba română, întrebare adresată de Ardnaxela1, 8 ani în urmă

Ma puteti ajuta si pe mine cu o compunere cu titlul : Casa visurilor mele
va rog, vreau creatie proprie, facuta pe moment nu luata de pe net , de 15-20 de randuri, multumesc! :)
va rog sa respectati nr de randuri!

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de Utilizator anonim
207
Casa visurilor mele ar arata cam asa!
In primul rand,as vrea sa fie asezată intr-un cartier linistit si curat.As vrea sa am o grădină mare plina de flori de toate felurile si care sa raspandeaca un miros minunat.As avea o casa frumoasa cu un etaj si mansarda.
La parter ar exista un hol si o sufragerie mare.Acolo se afla o canapea super moale,un televizor mare si frumos,un covoras foarte frumos si moale si o biblioteca plina de carti si medalii si trofee.Un pian langa o masa asezată langa o fereastră minunata.Un semineu in care arde focul iar langa el 2 fotolii comode.
Baia ar fi mare si încăpătoare dar si curata.
Bucătăria ar fi aranjată.O masa mare cu 6 scaune.Un frigider plin cu mâncare langa un aragaz si multe dulapuri pentru mâncare.Sus ar fi trei dormitoare.Primul ar fi al părinților.Acesta are un pat moale,TV,dulap mare si altele.Apoi camera surorii mele.Acesta este plina de jucării si este foarte aranjată.
Apoi camera mea care este plina de jucării,carti si caiete.Un pat moale si dulap frumos ,TV si rafturi cu carti si jucării.O camera perfecta pentru mine - luminoasa si curata.
Apoi mansarda care este si o camera pt oaspeti si unde ne putem relaxa jucându-ne mini-fotbal.O camera luminoasa unde sunt multe plante.
Aceasta este casa visurilor mele pe care daca as avea-o as fi foarte bucuroasă,dar îmi iubesc căminul pe care il am!

Ardnaxela1: Multumesc frumos!
Utilizator anonim: cu drag!
Alte întrebări interesante