Limba română, întrebare adresată de George0698, 9 ani în urmă

Ma puteti ajuta si pe mine cu un text argumentative de 150-300 de cuvinte despre modul in care prieteni influenteaza comportamentul unui adolescent


TeodoraU: Cauta pe nwt
TeodoraU: net
George0698: am cautat si nu am gasit

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de AMA1111
13
Fie ca admitem sau nu, cu totii suntem sensibili la opinia celorlalţi. În functie de caracterul fiecăruia mai slab sau mai puternic, ne lasam influentati de ceea alții văd în noi şi ne schimbăm comportamentul, uitând lucru esenţial: ca noi ar trebui sa ne cultivam o părere favorabilă despre propria persoană,să ne acceptam asa cum suntem şi să devenim propriul generator de imagine. Din punctul meu de vedere,prieteniile adolescenților le pot schimba viața în nebănuite feluri.
În primul rând,adolescenții petrec foarte mult timp cu prietenii lor și mai puțin în familie. Interacționând cu aceștia,încearcă să le câștige admirația și încrederea. În mijlocul prietenilor săi,adolescentul se simte imbatabil,până în momentul în care viața îi poate demonstra cu brutalitate contrariul.
În al doilea rând,adolescenții sunt foarte influiențabili,deoarece nu au încă propriile opinii și propria viziune asupra vieții.
În concluzie, prieteniile unui adolescent sunt esențiale în formarea unui comportament al acestuia. Adolescenţii de pretutindeni ar trebuii să şi dorească să aibă şansa de a întâlni pe drumul devenirii lor oamenii cei mai potriviti.
Alte întrebări interesante