Limba română, întrebare adresată de mariahornar1, 9 ani în urmă

ma puteti ajuta si pe mine va rog !!? cu tema la lb. romana alcatuiti o compunere cu inceputul "Luasem deja vacanta de vara si ma bucuram de accest moment fericit.Parinti mei au venit cu ideea...............

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de cristinaionescu2
1
Luasem deja vacanța de vara si ma bucuram de acest moment fericit.Parintii mei au venit cu ideea sa mergem la mare.Ne-am făcut bagajele si in câteva ore am ajuns la destinație.Afara era foarte cald,peisajul era uimitor!Mi-a plăcut foarte mult si mi-as dori sa mergem din nou .
Răspuns de CatalinaBcg
1
Părinţii mei au venit cu ideea să mă trimită într-o tabără în străinătate. Desigur, mi-a surâs aceasta propunere si eram din ce în ce mai nerăbdătoare sa mă duc. Mi-am pregătit cu grijă bagajele. Mai erau 5 ore până la plecare, iar eu nu aveam somn. Era prima tabără în care plecam, motiv pentru care aveam emoţii îngrozitoare. Deşi nu dormisem aproape deloc, nu am simţit oboseala, bucurându-mă sa îi cunosc pe toti cei cu care urma sa petrec 2 săptămâni de neuitat. Odată ajunsă în autocar, am simţit o caldura din partea celor aflaţi deja acolo, mă simţeam pregătită sa plec spre Franţa. Nu am realizat cum a trecut timpul si când am ajuns, deoarece peisajul era mult mai frumos decât o minte umană îşi poate închipui. Trupul mi-era mangaiat de vântul cald, mă indragostisem de viaţă, voiam sa trăiesc, nu doar sa respir, voiam sa descopăr cine sunt, aveam atâtea de făcut, iubeam cu atât de multă patimă ceea ce mă înconjura. Pentru toate astea, le mulţumesc parintilor mei, ca mi-au oferit ocazia sa iubesc din nou.
Alte întrebări interesante