Matematică, întrebare adresată de Utilizator anonim, 8 ani în urmă

ma puteti ajuta va rog am nev de ea urgent ​

Anexe:

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de MarioRo125
21

Răspuns:

a + b + c = 2√2 - 2√3

a - b + c = - 6√3 + 6√2

Explicație pas cu pas:

a)

a = 2√3 - √48 + 5√2 - √18

a = 2√3 - 4√3 + 5√2 - 3√2

a = - 2√3 + 2√2

b = 3√2 - √50 - 4√3 + √108

b = 3√2 - 5√2 - 4√3 + 6√3

b = - 2√2 + 2√3

c = 6√2 - √32 - 5√3 + √27

c = 6√2 - 4√2 - 5√3 + 3√3

c = 2√2 - 2√3

a + b + c = - 2√3 + 2√2 + ( - 2√2 + 2√3 ) + 2√2 - 2√3

a + b + c = - 2√3 + 2√2 - 2√2 + 2√3 + 2√2 - 2√3

a + b + c = 2√2 - 2√3

a - b + c = - 2√3 + 2√2 - ( - 2√2 + 2√3 ) + 2√2 - 2√3

a - b + c = - 2√3 + 2√2 + 2√2 - 2√3 + 2√2 - 2√3

a - b + c = - 4√3 + 4√2 + 2√2 - 2√3

a - b + c = - 6√3 + 6√2.


Utilizator anonim: Mario,scuze că te întreb ,dar am văzut că ești moderator. Cum devii moderator? Mulțumesc
Utilizator anonim: Îmi poți răspunde te rog?
alaef: Bună Mario
alaef: te rog mult mult mai putea ajuta si pe mine la un ex la mate ?
Alte întrebări interesante