Limba română, întrebare adresată de AnnRoses, 9 ani în urmă

Ma puteti ajuta va rog e urgent!!! Redacteaza un text in care sa-ti exprimi opinia despre importanta atentie la orele de limba si literatura romana (2 ex cu justificare)

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de Ally67
3
Bun... Mi-ai cerut ajutorul si nu te refuz:
                               Importanta atentiei la ora de romana
  Parerea mea e ca ora de limba si literatura romana e cea mai importenta materie, fiind legata de patria noastra, iar noi, ca locuitori trebuie sa stim anumite lucruri legate de materia respectiva. 
   Pentru a nu omite unele informatii care trebuie sa le primim, atentia noastra trebuie sa fie indreptata catre profesor\invatator ca sa intelegem si sa putem retine informatia transmisa.
   Justificarea acestui lucru e faptul ca, dupa cum am spus mai sus , acest obiect de invatamant e legat de vocabularul propriu, si de cultura noastra.
       Atenția se definește ca funcție sau mecanism de orientare, focalizare și fixare a conștiinței asupra unui obiect, sarcini, întrebări, probleme,si altele. Asa ca atentia noastra asupre orei se arata si in interiorul carnetului de elev, dar si in cultura generala a fiecaruia. De exemplu: -citesti o carte si trebuie sa ii faci rezumat... Nu poti sa faci acest lucru din moment ce tu nu ai fost atent la o anumita lectie, in care explica despre compunerea unui rezumat sau a planului simplu de idei.
      Atenția face parte din categoria fenomenelor psihice care susțin energetic activitatea.- Aici se refera la faptul ca daca inveti o lectie, sau esti atent cand o preda profesorul, la urmatoarea teza te vei descurca de minune.
    Atentia e un lucru minunat care te ajuta in viata de zi cu zi.
                                         Sper ca e indeajuns... :)

AnnRoses: poti sa dezvolti putin mai mult cu exemple mai concrete
Ally67: Sigur. Stai 2 secunde
AnnRoses: multumesc foarte mut
Ally67: E bine???
AnnRoses: da dar daca mai stii ceva..?
AnnRoses: esti libera sa scrii si iti dau punctele
Ally67: Eu am putina treaba si nu pot continua... Imi pare rau
AnnRoses: ok
Alte întrebări interesante