Limba română, întrebare adresată de 0769498663, 8 ani în urmă

ma puteti ajuta va rog frumos la ex1si 2​

Anexe:

iustinarotaru2609: INTRODUCERE: Din punctul meu de vedere, cred ca este foarte important pentru copii sa iasa afara.
iustinarotaru2609: CUPRINS: In primul rand,este evident ca fiecare copil are dreptul la recreatie,aceasta poate fi iesitul afara,in aer liber.
iustinarotaru2609: ARGUMENT2:In al doilea rand,este cert ca toti copii pot invata multe daca pot iesi afara,cum ar fi sa se obisnuiasca cu diferiti oamnei,sa se fereasca de masini.
iustinarotaru2609: ARGUMENT3: Nu in ultimul rand,copii au nevoie de un anumit timp pentru a-si consuma energia si pentru a se pastra sanatosi.
iustinarotaru2609: INCHEIERE: In concluzie,fiecare copil ar trebui sa iasa afara,sa isi traiasca copilaria si sa bucure de copilarie.Este foarte important acest lucru,atat pentru prezentul copiilor cat si pentru viitor.

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de iustinarotaru2609
1

Răspuns:

INTRODUCERE: Din punctul meu de vedere, cred ca este foarte important pentru copii sa iasa afara.

CUPRINS: In primul rand,este evident ca fiecare copil are dreptul la recreatie,aceasta poate fi iesitul afara,in aer liber.

ARGUMENT2:In al doilea rand,este cert ca toti copii pot invata multe daca pot iesi afara,cum ar fi sa se obisnuiasca cu diferiti oamnei,sa se fereasca de masini.

ARGUMENT3: Nu in ultimul rand,copii au nevoie de un anumit timp pentru a-si consuma energia si pentru a se pastra sanatosi.

INCHEIERE: In concluzie,fiecare copil ar trebui sa iasa afara,sa isi traiasca copilaria si sa bucure de copilarie.Este foarte important acest lucru,atat pentru prezentul copiilor cat si pentru viitor.

Explicație:

Reguli de scriere

In elaborarea unui eseu argumentativ, trebuie:

-sa respecti structura discursului de tip argumentativ: formularea ideilor in scris, utilizarea mijloacelor lingvistice adecvate exprimarii unei aprecieri

-sa formulezi o ipoteza sau opinie proprie fata de problematica pusa in discutie

-sa enunti si sa dezvolti corespunzator doua argumente adecvate ipotezei

-sa formulezi o concluzie pertinenta

-sa respecti normele limbii literare (registrul stilistic adecvat, normele de exprimare, de ortografie si de punctuatie)

-sa respecti precizarea privind numarul de cuvinte

{sper sa iti fie de folos acest raspuns,succes!}

Alte întrebări interesante