Limba română, întrebare adresată de Mayaaafistaaa, 8 ani în urmă

Magia Crăciunului( compunere) vă rog!!!​


targoviste44: pentru ce clasă, dacă nu te superi ?
Mayaaafistaaa: A V-A

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de sofiabunghez
1

Răspuns:

Era o zi de iarnă.Eu si familia mea mâncăm masa copilăria din ajunul Crăciunului.La ora noua si jumate ma duceam sa ma culc pentru ca in dimineata următoare deschideam cadourile dăruită de către Mos Crăciun.De data asta mos Ene ma surprins cat de repede mia adus visul.Dintr-o data m-am trezit in mijlocul unei fabrici de jucării.Toata lumea ma întreba dacă făceau bine fursecuri si daca jucăriile sunt destul de aratoase.Nestind ce să spun am aprobat totul .Prin surprinderea mea o văzusem si pe doamna craciun care cocea niste fursecuri apetisante.Eu zise:

-Crăciun,sunt destul de bune aceste fursecuri pentru copii cuminți?

Martin cu cine vorbea nu am bagat-o in seama dar dintr-o dată mi-am dat seama ca eram chiar eu Moș Crăciun.

-Sunt excelente!răspunsem in cele din urmă.

-Perfect!Pregăteștete,deoarece o sa ai un drum lung.

Acum in mintea mea se lăsaseră toate lucrurile.Muncitori ca făceau jucării erau de fapt elfi iar si astazi va trebui să duc toate jucăriile la copii de pe toata planeta deoarece era seara ajunului de craciun.

Sosise timpul.Era ora de plecare.Toata lumea era agitată dar eu am fost cel mai cel.Urcand in sania cea mare si rosie am observat un sac gigant in spatele meu.In fata mea erau 7 reni care deabea așteptau să se inalte in înaltul cerului și să dăruiască la fiecare copil de pe pământ cate un dar.

Nici nu ma asezasem bine si reni pornira la drum.Zburam cu viteza lumini prin cerul instelat si fiecar tara vazuta din afara planetei era diferita.

-Trezestete,a venit moșu!spuse mama.

-Vin acum!

Si acum ma gandesc la cat de frumos a fost acel vis!!!De atunci am constatat ca mos craciun este un spirit care este trimis prin oameni si fac bucurii copiilor cuminti si ascultatori.

Sper ca este bine și ca te-am ajutat! ;)


Mayaaafistaaa: Mulțumesc fff multt!!
Răspuns de princess2573
2
Iarna ne surprinde in fiecare an cu farmecul ei, te liniștești și iti oferă o relaxare de care nu ai putea avea parte altundeva.
De astfel de clipe/momente perfecte/ uluitoare m-am putut bucura in fiecare an alături de familia mea. Sărbătorile ne aduc aminte de bucurie, speranța și întotdeauna de familie. Momentele in care mama face prăjitura iar bunica cozonacul sau când tata aduce bradul, acestea sunt momente cu adevărat prețioase. Împodobim bradul impreuna in fiecare an și nu mi-aș putea imagina altcumva Crăciunul.
Magia și farmecul lui te iau prin surprindere și nu ai cum sa nu Zâmbești când vezi zăpada❄️❄️
Alte întrebări interesante