Engleza, întrebare adresată de Madison07, 8 ani în urmă

make up short story using the words and word combination related :a treue friend, lasting friendship, sincere, a false friend,to get acquainted, to betray, a liar, to realy on, to argue, to initiate friendshipP.S: trebuie sa fie utilizate toate cuvintele indicate

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de Matei
2
A true friend is a person who cares about you, is sincere and will build a lasting friendship, maybe even for life and he is someone you can relay on. He doesn't need a lot of time to get acquainted with you and your habits. A false friend may betray you, he may be a liar and only want to argue. To initiate a friendship, you both need to have common interests and be compatible with each other.

am folosit toate cuvintele imi dai coronita? :D

Madison07: mersi mult desigur
Matei: Daca vrei ti-l si traduc
Matei: Sau il intelegi ?
Madison07: daca ai timp poti si sa mil traduci
Madison07: caci daca ma va intreba sa stiu
Matei: Un prieten adevarat este o persoana careia ii pasa te tine, este sincera si va construi o prietenie care sa dureze in timp, poate chiar pe viata, si este cineva pe care te poti baza. El nu are nevoie de mult timp ca sa se familiarizeze cu tine si obiceiurile tale. Un prieten fals te-ar putea trada, ar putea fi un mincinos si sa vrea doar sa se certe. Pentru a lega o prietenie, trebuie sa aveti amandoi interese comune si sa fiti compatibili.
Madison07: multumesc enorm
Madison07: cand o sami apara coroana o sa tio pun
Matei: ok
Matei: mersi si eu
Alte întrebări interesante