Religie, întrebare adresată de ansreea, 8 ani în urmă

Matei este elev in clasa a 4-a. El in vara foarte bine, fiind printre premianți clasei. În ultimul timp, Matei nu mai este preocupat de învățătură. Oare ce se intampla cu el? Colegul lui, Andrei, a descoperit ca Matei se joacă foarte mult pe calculator in timp ce părinții lui sunt la serviciu si de aceea nu mai are timp sa-si facă temele si sa învețe.
Imagineaza-ti ca esti in locul lui Andrei. Scrie un text de 5-7 rânduri în care sa il sfătuieste pe Matei sa invete la fel de bine ca inainte pentru a fi premiant si anul acesta.
Puteti vă rog sa îmi scrieti ceva care sa aibă legătură cu Dumnezeu, e la religie. Dau coroana!!!

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de andyy77
25
Matei greseste ca sta doar pe calculator si nu învață el fiind un copil premiant.Matei când vii de la scoală te schimbi,te speli ,mănânci, ii multumesti lui dzeu ptr ziua respectivă, stau relaxat o ora apoi te apuci de teme.Daca ai de învățat, înveți apoi daca mai ai timp intri si pe calculator putin.lui dumnezeu ii plac copii cuminți, ascultători, inteligenti si care au credința in el.Sfatul meu asta este Matei,iar tu ar trebui sa stai sa reflectezi
Răspuns de NoreoIsSavage
8
-Matei , in timpul saptamanii invata si in weekend poti sa te joci cat vrei , mai bine sa ai rezultate buna decat sa ai rezultate slabe si risti sa ti pierzi calculatorul .
Alte întrebări interesante