Limba română, întrebare adresată de mihai819, 8 ani în urmă

Mi-a verificat tata compunerea. "Ideea e buna, dar exprimarea e de maxim clasa a 2-a"(sunt a 4-a)Va rog ziceti unde pot sa ma exprim mai bine.

Dorul de casa

Erau odata doi prieteni: Andrei si Mircea. Acestia se intelegeau foarte bine si aveau pasiuni comune: ping pong, sah, tehnologie si lectura. In plus, erau pasionati de trotintete si faceau scheme pe ele.

La un moment dat, parintii lui Andrei au trebuit sa plece din tara pentru ca aveau treaba in Italia.

Acolo aveau o casa mai mare, rezervata pentru ei de compania la care lucrau pentru 3 ani, atat aveau sa stea acolo. Andrei tinea legatura cu Mircea pe Zoom si juca sah online cu el. In Italia avea parte si de mancaruri care aici erau mai bune, precum paste, pizza, lasagna, dar si altele. Aici avea multe locuri de vizitat in timpul liber si avea si masa de ping pong mai buna. In plus, putea sa invete Italiana mai usor si sa isi faca prieteni noi. Totusi, acum nu mai putea sa se intalneasca fata in fata cu Mircea, nu se mai intalnea cu colegii lui de la scoala si ii era greu sa se inteleaga cu cei din jur. Unii faceau glume proaste pe seama lui in italiana si atunci toata lumea radea. Cand venea de la scoala, nu putea sa se mai joace ping pong, pentru ca tatal lui avea treaba.

Cand a ajuns acasa s-a bucurat foarte mult, ii fusese dor de locul natal.

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de JohnAmerican
3

Răspuns:

tatăl tău tea minciunit el vrea să lucrezi mai mult dar compunerea este chiar bună!

Răspuns de danielaneag3456
1

Răspuns:

mie mi se pare ok

Explicație:

Alte întrebări interesante