Limba română, întrebare adresată de simonica934gmailcom, 8 ani în urmă

Micul prinț (detalii din text) ,, planeta lui de baștină abia dacă era mai mare decât o casă (interpretarea ta) ​


simonica934gmailcom: din ex mai este dar nu știu ce anume trebuie să fac
simonica934gmailcom: ,, Ei[ oamenii mari] adoră cifrele". Se implinesc deja șase ani decât prietenul meu și a luat oaia și a luat oaia și a plecat ". Dacă încerc să - l descriu aici, o fac ca să nu îl uit ''. Prietenul meu nu dădea niciodată explicații ''. trebuie să te ocupi cu grijă, și de toaleta planetei".
simonica934gmailcom: nu știu ce anume trebuie să fac
simonica934gmailcom: poți să m ajuți te rog

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de alexbarbu42030
2

Copiilor le cer iertare că am închinat această carte unui om mare. Am un motiv serios: acest om mare e cel mai bun prieten din câţi am eu pe lume. Mai am un motiv: acest om mare poate să priceapă totul, chiar şi cărţile pentru copii. Am şi al treilea motiv: acest om mare trăieşte în Franţa, unde suferă de foame şi frig. Are multă nevoie de mângâiere. Dacă toate motivele înşirate nu sunt de ajuns, ţin ca această carte s-o închin atunci copilului de odinioară, căci şi acest om mare a fost cândva copil.


simonica934gmailcom: mulțumesc mult
alexbarbu42030: npv
alexbarbu42030: npc*
simonica934gmailcom: poți să mă ajuți am detalii din text și eu trebuie să fac interpretarea mea : Ei [oamenii mari] adoră cifrele. Se împlinesc deja șase ani decât prietenul meu și a luat oaia și a plecat. Dacă încerc să-l descriu aici, o fac ca să nu îl uit. Prietenul meu nu dădea niciodată explicații. trebuie să te ocupi cu grijă și de toaleta planetei.
simonica934gmailcom: nu dădea ce trebuie să fac
simonica934gmailcom: nu știu
Alte întrebări interesante