Limba română, întrebare adresată de madalinamihalac1, 8 ani în urmă

Modul in care internetul influenteaza societatea de astazi 2 argumente va rog urgent

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de Iulia764
0
In opininia mea , internetul are o influenta destul de proasta in zilele de astazi .Unele lucruri pot fi folositoare dar unele pot deveni chiar mortale.
In primul rand , internetul si mediul online a devenit o obsesie pentru unii copii cu varste fragede ,cuprinse intre 4-10 ani , dar si printre adolscentii care isi ocupa timpul liber jucandu-se pe telefon sau alte dispozitive , in loc sa se joace in aer liber , sa citeasca sau sa isi faca lectiile pentru a doua zi . Statul pe internet o perioada foarte lunga de timp , poate afecta chiar si vederea si modul de gandire . Poti deveni chiar si anti-social cu prietenii tai adevarati si sa fii dependent de cei virtuali.
In al doilea rand , in zilele noastre internetul a devenit un lucru foarte uzual , iar in unele scoli unii copii sunt dati la o parte si inlaturati dintr-un colectiv in momentul in care vad ca nu ai telefon , internet si alte achizitii. Unii parinti nu isi permit , dar copii nu au cum sa inteleaga acest lucru, indiferent cat de mult le-ai explica , copiilor o sa le pese mult mai mult parerea colegilor de clasa . Intotdeauna!
Asadar , internetul este un lucru folositor in anumite cazuri dar pentru copiii sub varste cuprinse intre 4-10 ani nu este deloc indicat sa fie folosit pe o perioada lunga de timp .

SPER CA TE - AM AJUTAT !!!!
Alte întrebări interesante