Limba română, întrebare adresată de alina198281, 7 ani în urmă

momentele actiunii/momentele subiectului din cartea cronicile narniei volumul7 dau coroana am nevoie urgent​

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de cimpoidorin
1
Cronicile Narniei sunt o serie de șapte cărți scrisă de C. S. Lewis, care descrie aventurile personajelor din Narnia, un tărâm fantastic în care animalele vorbesc și există creaturi fantastice. Volumul 7 din această serie se numește "Vrăjitorul din Narnia".

În acest volum, personajul principal este Tirian, ultimul rege al Narniei. El se luptă pentru a păstra integritatea țării sale și pentru a împiedica o invazie de oameni răi care vor să distrugă Narnia. Tirian este ajutat în lupta sa de câțiva prieteni loiali, inclusiv un pisoi vorbit, un leu vorbit și un cățel vorbit. Împreună, ei trebuie să facă față pericolelor și să găsească o modalitate de a învinge vrăjitorul care conduce invazia.

În timpul poveștii, Tirian descoperă că Narnia este legată de lumea reală prin intermediul unor uși magice și că el trebuie să înțeleagă acest lucru pentru a-și salva țara. El trebuie să înfrunte diverse provocări și să ia decizii dificile pentru a-și proteja poporul și pentru a restabili pacea în Narnia. În cele din urmă, Tirian reușește să învingă vrăjitorul și să salveze Narnia, dar trebuie să învețe să trăiască într-o lume în care magicienii nu mai sunt la putere.
Alte întrebări interesante