Limba română, întrebare adresată de andrrey1, 8 ani în urmă

motivele pt care le esti recunoscator celor din familia ta folosind e unturi precum Te pretuiesc mama fiindca....Iti multumesc dragul meu frate pentru ca .....Va sunt recunascator buniciilor.....

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de yeezy35
24
Te prețuiesc mama fiindcă tu m-ai ajutat sa învăț sa gătesc și nu o sa mai întâlnesc niciodată o mama ca tine!Te iubesc !

Îți mulțumesc dragul meu frate pentru ca îmi ești alaturi mereu !Te iubesc !

Va sunt recunoscător buniciilor deoarece bunica m-a învățat sa croșetez , iar bunicul m-a învățat sa joc șah Va iubesc !

Tata iti sunt recunoscătoare pentru ca tu mereu m - ai susținut și m-ai învățat sa joc tenis si nu o sa mai intalnesc nicodata un tata ca tine! Te iubesc !

Toată familia mea m-a învățat ceva și le sunt recunoscătoare pentru acest lucru !
Răspuns de Nice1
17
Te pretuiesc mama fiindca mi-ai alinat durerea cand am avut nevoie , m-ai invatat cei 7 ani de acasa , ai fost o mama eroina pentru mine . Te iubesc enorm ,mama!!

Iti multumesc dragul meu frate pentru ca mi ai dat cele mai bune sfaturi , m ai impins de la spate ca sa pot sa ajung cineva in viata . Te iubesc extrem de mult ,frate!!!(asta i as spune eu )



Va sunt recunoscator buniciilor pentru ca atunci cand eram singur/a acasa , m am hranit si m au ingrijit. Sa traiti vesnic dragii mei bunici


SPER CA TE AM AJUTAT
Alte întrebări interesante