Limba română, întrebare adresată de itudor13, 9 ani în urmă

naratiune despre o intamplare hazlie petrecuta in perioada in care erai elev in gimnaziu

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de mozaic
0
:)))))))) Aveam o colega in gimnaziu:))) nu se pricepea la chimie, nici la mate, ma rog la materiile astea de mate-info, ma dar deloc. Ea era genul care te face sa razi in timpul orelor, care mananca pe sub banca,etc :)))
Intr-o zi la ora de chimie, o scoate la tabla. ea stia ca ii vine  randul la ascultat in ziua respectiva. Ce crezi ca face? Pai, ce poti sa faci cand habar nu ai chimie si urmeaza sa te asculte....iti scrii formulele pe mana :)) logic(mai traim si in secolul 21).
O scoate la tabla si ii dicteaza un exercitiu, cel mai usor. Profesoara era una severa, scunda si in varsta. Colega nu stia sa rezolve.Incepuse sa si rada asa zgomotos cum radea unda de prin televiziune,asistenta lui varciu parca( nu putea sa se abtina ):))) Toti eram pe burta.
 La tabla ii mai sopteam si noi, profa tipa ca ne pune 4 in catalog, ea se mai uita pe formule,tot nimic...pana a prins-o.
Ce-ai pe mana?
Nimic?!
Ia da sa vad! AAA NU POT SA CRED. UITATI VA SI VOI.....(era vara, colega avea un tricou, formulele erau scrise pe palma :))) ) si ne arata ca are copiute, timp in care se intoarce cu spatele la colega, care face o fata ciudata-razand la noi si in secunda 2 o vad mirosind-o pe profa cu zgomot ( ca atunci cand iti spune doctorul sa inspiri adanc) :))))))))))))))))))))) moment in care n-am mai putut sa ne mai abtinem deloc niciunul, unii pe sub banci, altii cu mana la gura am ras cum n-am ras toata viata !!!!! :)))) Ah, ce vremuri!! Nu mai stiu ce s a intamplat dupa, dar oricum de trecut a trecut-o


Răspuns de Meddye
3
In prima saptamana de clasa a 8-a,toti elevii erau entuziasmati de fiecare glas, zambet afisat pe fetele mintilor frumoase si profesorii care ii salutau cu o privire calda si primitoare, dar numai doamna Hacinson de franceza urla si ne trimitea in rand ca sa intram in clasea pentu inceperea orelor de curs.La momentul acela zambetele au pierit de pe fetele copiilor.Eu impreuna cu prietena mea ne.am saturat de atitudinea ingrata a dansei, asa ca nu am vrut sa intram in clasa la comanda ei.Dansa s.a dus dupa gardian si la auzul ţipetelor ei au venit si femeile de servici cu maturile.Acestia ne.au alergat cu maturile iar noi ne simteam ca vrajitoarele alergate de sateni cu furci in mana.Doamna Hacinson a obosit si a renuntat,dar domnul gardian s.a simtit ca la maraton.Noi crezand ca nu o sa vina dupa noi am intrat in baia fetelor si dansul a intrat dupa noi.Gardianul a batut un timp in usa pana am iesit,si ne.a dus la doamna Hacinson care era si directoarea.In prima saptamana, chiar prima zi de clasa a 8-a parintii mei si ai prietenei mele au fost chemati la scoala.(si totusi nu am rezolvat nimic cu privire la comportamentul dansei negativ:((()
Alte întrebări interesante