Limba română, întrebare adresată de radeanuvasile48, 8 ani în urmă

Natura veselă mă binedispune. Razele calde ale soarelui mângâie iarba crudă și florile multicolore .Cerul senin strălucește ca undele unui loc imens .Cântecul melodios al păsărilor se aude în zări. Mirosul îmbietor al florilor în cântă simțurile.

1) Realizează o continuare a textului.​

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de sabrinatrandafir10
0

Răspuns:

Explicație: ...încântă  simțurile turiștilor.

Ne planificasem de mult o excursie pe Valea Prahovei, iar minunatele priveliști ne răsplăteau pentru lungul drum pe care-l parcursesem.

Am intrat într-o pădure deasă și plină de copaci înalți, când deodată traversă poteca în fugă o căprioară  cu ochi blânzi care trădau totuși frica.

Dintre crengile unui copac un fazan își fâlfâi aripile în zbor.

Ne-am minunat de frumusețea și diversitatea florei și faunei de pe Valea Prahovei!

Cu ajutorul ghidului am aflat denumirea plantelor, păsărilor și animalelor care populează Valea Prahovei și că an de an aici vin mii de turiști atât din țară cât și din străinătate. Această zonă se bucură de existența a trei elemente esențiale: frumusețea muntelui, numeroase stațiuni montane cât și pentru drumețiile și traseele montane din celelalte sezoane și obiective turistice care alcătuiesc o importantă parte din patrimoniul țării. Nu vom uita niciodată frumusețea acestor locuri!


sabrinatrandafir10: Mult succes!
Alte întrebări interesante