Limba română, întrebare adresată de Alfonso112, 9 ani în urmă

Neatza , vreau si eu un monolog in care sa-ti exprimi gandurile, ideile ,sentimentele intr-o imprejurare anume din viata ta

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de ioana1104
2
Urasc sa ma trezesc  de dimineata. Fiecare zi a mea incepe destul de prost din cauza ceasului care suna in disperare de pe noptiera de langa patul meu. Dar ma  trezesc de nevoie, desi ma despart cu greu de patul meu cald. As vrea sa inventez un somnifer care sa ma faca sa adorm instant si sa nu ma mai trezesc decat dupa cateva zile.
  Apoi ma apuc de teme, alta poveste lunga. Nu ma plang ca alti elevi de gimnaziu sau chiar de liceu, ba din potriva, nu imii ajunge timpul sa astern pe hartie tot ce am de exprimat. Am scris despre multe subiecte pana acum, unele compuneri chiar au ajuns in ziar. 
  Si uite ca vine timpul sa plec si la scoala. De obicei merg pe jos, aerul curat ma ajuta sa-mi fac ordine in ganduri.
  Imi face placere sa merg la scoala. Sunt in relatii bune cu toti profesorii, imi plac aproape toate materiile. Doar sportul face exceptie. Mi se pare absolut imposibil sa parcurg 50 de metri in 15 secunde sau sa sar capra. Nu, chestiile astea chiar nu sunt de mine.
   Ajung din nou acasa, mai pierd vremea pe FacebooK sau Minecraft, iar apoi ma culc gandindu-ma la ce chin va trebui sa traiesc din nou, maine, la trezire.
   Sper ca te-am ajutat. Coronita?


Alfonso112: Multumesc !
Alte întrebări interesante