Limba română, întrebare adresată de Utilizator anonim, 9 ani în urmă

nick este un fulgusor care a ajuns pe pamant in noaptea de sfantul nicolae.desi are o viata scurta ,el trece prin multe peripetii

Prezinta peripetiile sale printr-o compunere de 15 randuri

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de sweety200
1
             Am cazut din patul meu moale de puf , aici în frigul asta ,unde un cantec usor m-a luat si m-a purtat intr-o adiere usoara. Am  alergat pe munți , am ajuns pe un deal unde mi-am făcut noi prieteni , am descoperit că sunt diferit , sunt cusut in fir de argint si platină , brodat în model unic de ingeri  și lasat să zboare pe pamant pentru a lega noi prieteni și pentru a acoperi pamantul cu pistrui reci , e frig. 
          Stand asa în asteptarea unei noi suflari ce sa ma culeaga si sa ma arunce din nou in vazduh ,unde sa zbor spre alt loc , am fost luat și turtit intr-o vapaie de foc , era cald , simteam cum ma topesc și ca voi muri , dar din fericire , am fost aruncat impreuna cu alti semeni de-ai mei într-un zid de caldura , era un copil ce radea . Apoi am cazut pe pamant , fiind noapte copii au plecat incet spre o chemare , o lumină , nu stiu era . Am ajuns să stau cu inca cativa fulgusori . Am simtit apoi , o mana ce ma smulgea din gramada rece . Era un batran prietenos , care nu avea mana asa de calda ca a copiilor de mai devreme , avea mana rece și ma simteam bine cu el , dar zambetul lui era cald și m-am topit usor.

sweety200: credeam ca in liceu chestii din astea sunt fleacuri
Alte întrebări interesante