Limba română, întrebare adresată de adypaun2000oy8fs9, 8 ani în urmă

Noteaza pe o coala raspunsul tau la intrebarea urmatoare: este greu sa fii copil?(minim de 10 randuri de coala pls)dau coroana!

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de ursudaniela1
105
E greu sa fii copil parintii te oblica sa iti faci temele.Dar e corect ,deoarece ei stiu ce spun.Se gindesc la viitorul nostru.Copilul are drepturi si obligatii.Dar daca cineva ii incalca drepturi este de vina ,iar de obligatiuni uita.Esti deja in stare ca sa poti spune ,, e greu sa fii copil".

AlexRosu1: E greu sa fii copil pt ca nu ai bani ;))))))
adypaun2000oy8fs9: da
Răspuns de Pisicutza36590
165
Noua copiilor ni se pare greu sa fi copil,îi auzim adesea pe Adulți spunând”Ce bine era când eram copil”sau “Ce n-as da sa fiu din nou copil”. Toți copiii vor sa se facă mari dar Adulții vor sa fie din nou copii întrebarea este “de ce?” In cazul copiilor de cele mai multe ori este vorba despre scoala “Vreau sa m-a fac mare sa scap de scoala” asta spun majoritatea copiilor,in cazul adulților”Vai,iar a venit factura,ce bine era când am fost copil n-aveam nici o grija” dreptate au Adulți noi nu realizam ce bine este sa fii copil și ne maturizam mai repede. Traitiva Copilăria.
Sper ca te-am ajutat
Alte întrebări interesante