Matematică, întrebare adresată de blop6759, 8 ani în urmă

nr n este repede va roghhh​

Anexe:

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de Sergetec
0

(\frac{6}{2\sqrt{3}-\sqrt{6}  } -\sqrt{12}+1)-(\frac{3}{\sqrt{6}+\sqrt{3}  } +\sqrt{3}-1)=\\ (\frac{6}{2\sqrt{3}-\sqrt{6}  } -2\sqrt{3} +1)-(\sqrt{6} - \sqrt{3} + \sqrt{3} - 1) =\\(\frac{6}{2\sqrt{3}-\sqrt{6}  } -2\sqrt{3} +1)-(\sqrt{6} - 1) = \\\frac{6}{2\sqrt{3}-\sqrt{6}  } -2\sqrt{3} +1 - \sqrt{6} + 1 =\\2\sqrt{3} + \sqrt{6} - 2\sqrt{3} +1 - \sqrt{6} + 1=\\2


blop6759: Ms mai am o intrebare
blop6759: o ai pe contul meu
blop6759: Te rog
Alte întrebări interesante