Limba română, întrebare adresată de Alla0003, 8 ani în urmă

Nu credeti in basme!Au fost adevarate... Explicati citatul in 6 propozitii ,va rog muuuuuult ,DAU CROANA!! +50 PUNCTEEEEE

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de anamaria8530
13
Autorii,pe langa faptul ca ne-au oferit texte literare,acum ne-au dezvaluit BASMELE.Unii nu cred in ele,zicand ca sunt doar niste povestiri.Dar in fapt sunt adevarate!Noi le facem adevarate,citindu-le si lasand mesajul lor sa ne cuprinda inima cu cele mai frumoase taine de povesti!Noi suntem cei care ne imaginam basmele so tot noi le putem face adevarate prin lectura si intelegerea noastra!Basmele poate ca sunt imaginare,dar in mintea noastra ele sunt adevarate!
Răspuns de aurelcraciun59
2

Observam ca la sfarsitul primei propopozitii este semnul exclamarii .Semnul exclamarii se pune si atunci cand este un ordin ,o rugaminte .În cazul nostru poate fi o rugaminte .Urmatoarea propozitie are puncte de suspensie .Punctele de suspensie se folosesc pentru a arata ca urmeaza gandurile cuiva fara sa si le exprime .Putem banui ca ar putea urma o argumentare : Au fost adevarate parerile unor unor autori ca basmele sunt niste nascociri .

Alte întrebări interesante