Limba română, întrebare adresată de camy22336, 8 ani în urmă

,,Nu ne putem imagina copilăria fără râsetele și jocurile sale .Sufletul și inteligența devin mari prin joc .despre un copil nu se poate spune că el crește și atât; trebuie să spunem că el se dezvoltă prin joc "

1.Alcătuiește o compunere de 15-20 de rânduri în care să îți exprimi opinia despre importanța jocului în copilărie având în vedere mesajul textului citat .​

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de Petronela2009
3

Răspuns:

Titlu : Amintirile

Așa eram și noi copii ne jucam râdeam ,dar mie sinceră să fiu îmi plăcea să mă joc de-a bucătăria .Maria a Sarantitei prietena mea de sânge ne jucam împreună . Acestea erau ingredientele care nu lipseau niciodată din bucătăria noastră : apa ,pământul ,nisipul , cenușa.

Intr-o zi , plictisindune de aceste ingrediente , mă dusesei la mamaia in cămară la mamaia și am halit 2 oua unu mie și unu Mariei ,mai luară o cana de faina și dete fuga inapoi la bucătărie .

--Marie ! Marie! Uite ce mi-a dat mămaia sa ne jucam 2oua și o cana de faina !

-- Adu-le mai repede ! Sa ne jucam !!

--Acu

Făcuserăm noi acolo plăcintă ,colțunași dar fără brânză noi pusesem pământ .Arătau superb ! După ce terminasem mă dusesei la mamaia și i-am aratat ce am făcut din 2 oua și din o cana de faina ....Ea nu prea se bucurase când mă văzuse că i-am luat din cămară câteva produse ....

Sper să-ți fie de folos !!


camy22336: multumesc!!
musaandreea22: multumesc mult!❤
Alte întrebări interesante