Limba română, întrebare adresată de marioianis77, 9 ani în urmă

o autocaracterizare Alin 22 ani.


Utilizator anonim: cum mi l imaginez eu pe Alin?
marioianis77: cum vr tu
Utilizator anonim: adică sa zic cum arata
marioianis77: de toate
Utilizator anonim: ok

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de Utilizator anonim
2
Alin este un băiat de 22 de ani care studiază la facultatea de litere din Bucuresti.El s a nascut,a copilărit si a invatat in Târgoviște.Acum el locuieste la unchii lui in zona de lux a Bucurestiului.Situația lui financiară nu era foarte bună cand era mic dar el a continuat sa învețe si a ajuns sus.A inceput sa muncească cand avea 15 ani pe la vecini ca sa aibă bani de buzunar.La scoala era primul si toți il invidiau.El a fost tare si nu a ascultat la toate vorbele copiilor.Asa a ajuns la liceu unde era numit "extraterestru" pentru ca era foarte destept.Dar a ignorat si a ajuns foarte bine.El are părul brunet ai o freza foarte frumoasa.Ochii verzi sunt luminosi si gura este mereu zâmbitoare.Eu cred ca Alin este foarte de treaba pentru ca nu apleacă urechea la toate vorbele rele ci merge inainte.
Răspuns de aurelcraciun59
0
                                           Alin este un baiat de 22 de ani student la informatica si pasionat de fotbal iubind echipa Steaua Bucuresti. El avand 1,95m joaca si baschet dar totodata îi place si sahul. Este blond cu brate puternice ,corp atletic vorbeste frumos,are cunostinte din aproape toate domeniile ,îi place muzica ,dansul este sociabil si amuzant. Nu-i place sa vorbeasca urat despre altii  ba chiar îi ajuta pe cei ce au probleme .
             Nu este prea gospodar fiind obisnuit ca mama sa- i asigure menajul
si tot ce tine de curatenie dar cred ca se întampla acest lucru si din lipsa de timp . Are multi prieteni si se întalneste cand poate cu ei în oras sau la un meci de fotbal.
                 Acesta este Alin pe care mi l-am imaginat eu.
Alte întrebări interesante