Limba română, întrebare adresată de poker888, 9 ani în urmă

o compune cu titlu la despartire


SandraAndra55: pai la ce te referi?
poker888: cu doamna la sfarsitul clasei
SandraAndra55: aha

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de ioana20052
1
E sfarsitul clasei a 4. Eu si colegii mei ne bucurăm de o zii de neuitat.As vrea sa dăm timpul inapoi sa nu mai fie aceasta despărțire de doamna învățătoare. La serbarea noastra Am spus poezii cântece an dansat. A fost o despărțire de neuitat si as vrea sa dai timpul in apoi si sa mai fiu o data in clasele 1-4

SandraAndra55: Uite nu vreau sa te crirtic, dar te repeti cu expresia "as vrea sa dau timpul inapoi".
poker888: multumesc Ioana
SandraAndra55: Poker888 imi multumesti si mie? plizz
Răspuns de SandraAndra55
0
La despartire
Ne pregatim sa ne despartim de doamna invatatoare si de clasa (pui tu o clasa). Ne va lipsi tot ce am invatat cu doamna noastra. 
Vom lua diplome, dar asta nu ne va readuce din  nou cu doamna noastra preferata, dar, cum ne-a invatat pe noi, asa va trebui sa  invete si alti copii. 
Ultima amintire cu doamna noastra va fi serbarea de incheiere a anului scolar. Deabea asteptam serbarea. Mi-au dat lacrimile cand am auzit ca o sa ne despartim. Dansa ne-a invatat atatea lucruri: sa citim, sa numaram, sa scandem, sa adunam, sa inmultim si sa impartim. Fara doamna noastra nu am fi stiut nimic. Ii multumim ca ne-a invatat, chiar daca o suparam ca alergam in clasa si ca nu ne faceam temele, dar hai sa fim sinceri, doamna aceasta a fost cea mai buna dintre toate! Nicio doamna nu ne invata atatea!
Asa este maine ne despartim, dar asta este soarta. Deci, putem spune doar un lucru pentru doamna noastra, ca de final: VA MULTUMIM DIN TOT SUFLETUL NOSTRU MICUT!
Sper sa te ajute!^_^

SandraAndra55: Coronita? bine, doa daca vrei
SandraAndra55: doar*
Alte întrebări interesante